flagЗдоровье
ornament-full-title

Іригатор для зубів і порожнини рота - сучасне медичне обладнання

ornament-full-title

Ваші зуби розрізняються за формою і розміром в залежності від того, де вони знаходяться в роті. Ці відмінності дозволяють зубам виконувати безліч різних функцій. Зуби допомагають нам жувати і перетравлювати їжу. Вони допомагають нам говорити і чітко вимовляти різні звуки. Нарешті, зуби допомагають надати обличчю форму. Здорова усмішка може бути великою перевагою; і оскільки це так важливо, має сенс піклуватися про зуби якнайкраще.



Іригатор для зубів і порожнини рота - сучасне медичне обладнання


Пацієнти з фіксованими пристосуваннями (брекетами) повинні добре дотримуватися гігієни порожнини рота, щоб запобігти карієс, декальцифікація, проблеми пародонту і захворювання порожнини рота. Багато ортодонтические пацієнти скаржаться на неможливість чистки між фіксованими пристосуваннями (скобами) з-за дуги, що перешкоджає встановленню зубної щітки. Їжа також може застрягти між фіксованими пристосуваннями і їх зубами. Якщо не лікувати, це може привести до розвитку карієсу і захворювання ясен. У цьому дослідженні новий пристрій для чищення зубів було протестовано проти звичайного чищення зубів. Для цього дослідження було розроблено нове очищення, яке використовує зрошення водою для видалення зубного нальоту з поверхонь зубної емалі. Обидва методи чищення зубів порівнювалися за паливною ефективністю видалення зубного нальоту на поверхні емалі зубів.





Що таке іригатор для порожнини рота і чи варто його купувати?



Просте чищення зубів піклується про передній, задній і жувальної поверхнях, але як чистити між зубами? Правильно, зубною ниткою. Чистка зубною ниткою перед чищенням видаляє залишки їжі і дозволяє зубній пасті потрапити між зубами.



Однак використання зубної нитки вже не єдиний спосіб домогтися цього.



З'явилося високотехнологічне рішення низькотехнологічній проблеми. Іригатор для порожнини рота, Водозаборник, нитка для води, нитка для повітря. У нього багато назв, але це більш-менш те ж саме. Іригатор для порожнини рота - це з невеликою насадкою, яка направляє воду, повітря або їх комбінацію на зуби і ясна, щоб видалити зубний наліт і залишки їжі.



Дослідження 2009 року показало, що іррігатори для порожнини рота дуже добре видаляють біоплівку зубного нальоту з зубів, так що, схоже, є вагомі аргументи на користь її використання. Давайте докладніше розглянемо плюси і мінуси.





Що таке зубний наліт?



Зубний наліт - це тонка липка плівка бактерій, яка постійно утворюється на зубах.



Як зубний наліт може викликати карієс?



Коли ви їсте продукти, що містять цукор і крохмаль, бактерії зубного нальоту виробляють кислоти, які руйнують зубну емаль. Липкість нальоту утримує ці кислоти в контакті з вашими зубами. Після постійної кислотної атаки емаль зуба руйнується, утворюючи ямку або порожнину.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?