flagЗдоровье
ornament-full-title

Найкращі способи рятування від зайвого волосся

ornament-full-title

Перед прийняттям рішення на користь того чи іншого методу корекції волосяного покриву оцінюють ефективність, безпеку процедур та можливість застосування у конкретних умовах. Будь-які види апаратної епіляції виграють у простих механічних способів більшості параметрів.



Найкращі способи рятування від зайвого волосся


Ваксинг



Ваксинг називають депіляцію з використанням складу на основі косметичного воску. Це один із найстаріших методів боротьби з рослинністю на тілі, заснований на фізичних властивостях розплавленої воскової маси. Після нанесення на шкіру зростання рослинності склад швидко твердне з прилиплими волосками. Зривають восковий шар у зворотному зростанні волосся напрямку за допомогою бандажу.



Шугарінг



Депіляція цукрової пастою називається шугарінг. Склад на вуглеводній основі має гарну адгезію. Перед процедурою пасту підігрівають до м'якого стану і наносять на шкіру в протилежному напрямку росту волосся. Потім чітким рухом паралельно поверхні знімають склад вручну, шпателем або бандажною смужкою по росту волосків. Шугаринг вважають менш болючим завдяки порядку нанесення та зняття пасти, що обволікає властивостями м'якої карамелі.



Механічний епілятор



Епілятор називається портативний прилад для механічного видалення волосяного стрижня з коренем. На робочій поверхні епілятора, що обертається, знаходяться пінцети або шовкові нитки, які захоплюють і висмикують волоски. Оптимальна довжина виступаючої частини волосся захоплення становить 5 – 7 мм. Сучасні прилади здатні висмикувати стрижні, що ледь відросли, довжиною від 0,5 мм.





Ензимна епіляція



Існує біологічний метод, заснований на здатності натуральних ферментних комплексів впливати на фолікул, руйнувати пептидні зв'язки структурного білка волосся, що росте і навіть спить. Рослинність, позбавлена ​​кератинового каркасу, не є життєздатною і легко видаляється.



Фотоепіляція



Процедуру проводять спеціальним приладом, який називається фотоепілятор. Руйнування структури волосся разом із фолікулом відбувається під впливом генерованої світлової енергії. Довжину хвилі налаштовують індивідуально із загального діапазону від 530 до 1200 нм при можливому варіюванні параметра.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?