flagФигура
ornament-full-title

Про лазерне видалення волосся і як це працює?

ornament-full-title

Види епіляції: відомі та новітні методи видалення волосся



Сучасне поняття про красу немислимо без гладкої та здорової шкіри. Видалення небажаного волосся на обличчі та тілі – одна з найбільш затребуваних та делікатних косметичних процедур. Щоб підібрати відповідний спосіб вирішення проблеми, необхідно розглянути різні види епіляції та їх особливості. Про лазерне видалення волосся і як це працює можете дiзнатися тут https://dermavita.com.ua/.



Про лазерне видалення волосся і як це працює?


Епіляція: на відміну від депіляції та переваги



Назва епіляція поєднує тотальні методи позбавлення зайвої рослинності за допомогою порушення функцій волосяного фолікула. У цьому полягає відмінність від депіляції, коли він знімають лише волосяний стрижень.



Сьогодні популярні такі види видалення волосся:



  • гоління;

  • хімічна депіляція;

  • восковий метод;

  • шугарінг;

  • фотоепіляція;

  • лазерна епіляція;

  • електроепіляція.

Примітивний та швидкий спосіб поверхневої обробки бритвою поширений і сьогодні. Метод не завдає больових відчуттів, але часте гоління провокує прискорене зростання волосків, структура яких грубіє. Жорстка щетина видно вже через 12 годин після гоління.



Крем-депілятор вирішує проблему, але так само ненадовго. Хімічний склад проникає у поверхневі шари шкіри, розчиняючи стрижень волосся. Зволожуючі компоненти надають шкірі гладкості, яка зберігається кілька днів. Головними недоліками хімічної депіляції вважають можливий розвиток алергічних реакцій на склад і недостатню ефективність на жорсткому волоссі.



Ваксинг та шугарінг – прогресивні види депіляції з використанням натуральних складів. Методи засновані на видаленні стрижня разом із волосяною цибулею, тому часто, як і застосування механічного епілятора, прирівнюються до різновидів епіляції.





Всі види епіляції, на відміну від депіляції, дають стійкий ефект, що зберігається досить довго – у середньому до 6 років, інколи ж і назавжди. Такі процедури виконують із застосуванням спеціальних приладів. Волосся руйнується разом із точкою зростання під впливом низки фізичних чинників.



Жоден із методів епіляції не позбавляє небажаної рослинності за один сеанс. Прилади здатні діяти на волоски, що ростуть, не торкаючись фолікули в стадії спокою. Тому для досягнення бажаного тривалого ефекту необхідно пройти курс із 8 – 10 регулярних сеансів.



Універсального способу видалення непотрібної рослинності немає. У вирішенні делікатного питання потрібний індивідуальний підхід з урахуванням особливостей волосяного покриву, шкіри, стану здоров'я людини. Щоб правильно підібрати оптимальний метод, необхідно розглянути види епіляції та їх ефективність, співвіднести передбачуваний результат та можливі ризики.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?