flagФигура
ornament-full-title

Лазерна епіляція зони бікіні – особливості та переваги процедури

ornament-full-title

Лазерна епіляція дозволяє раз та назавжди позбутися небажаного волосся. Особливою популярністю користується лазерна епіляція інтимної зони. Завдяки цій процедурі можна буде забути про те що потрібно регулярно слідкувати за гладкістю в інтимній зоні. Волосся припинить рости. Але процедуру потрібно зробити якісно, адже шкіра в інтимній зоні більш ніжна, ніж на інших частинах тіла. Саме тому інші способи епіляції можуть привести до таких неприємних проблем, як вросле волосся та подразнення. До того ж процедура лазерної епіляції практично безболісна, хоча це всього лише приємний бонус до того, що шкіра надовго залишиться гладенькою та доглянутою.



Лазерна епіляція зони бікіні – особливості та переваги процедури


Які види епіляції існують – глибоке та класичне бікіні



Коли людина вперше планує відвідати кабінет спеціаліста, цілком нормально, що їй хочеться більше дізнатись про те, як буде відбуватись процедура, та які особливості вона має. Одним з найбільш популярних видів епіляції зони бікіні є класична та глибока процедура. При класичному варіанті волосся видаляється по контуру трусиків. Більшість жінок обирають саме цей формат, оскільки він не настільки інтимний, як глибоке бікіні.



Що стосується глибокого бікіні – це процедура, яка передбачає видалення всього волосся з ділянки. Завдання майстра – добитись ідеальної гладкості не тільки по лінії нижньої білизни, але і в більш інтимних ділянках.



Залежно від обраного формату, процедура займає різну кількість часу. Зазвичай, для класичного бікіні достатньо 20-30 хвилин, а от глибоке займає приблизно годину. Якщо жінка бажає залишити трохи волосся та зробити дизайн, тоді потрібно враховувати час на виконання додаткових послуг.



Як довго шкіра залишиться гладенькою



Зазвичай однієї процедури для видалення волосся недостатньо, оскільки лазер видаляє тільки волоски, які ростуть. А це незначна доля волосся на тілі людини. Тому після одного сеансу проблема вирішується лише частково. Щоб шкіра стала ідеально гладкою, потрібно пройти декілька процедур. Дати час, щоб волоски, які знаходяться у сплячці, змогли активуватись і почали рости. Тому, щоб досягнути ідеальної гладкості в інтимній зоні, потрібно пройти декілька процедур - курс. У деяких випадках пропонується повторити процедуру через рік. Це дозволить видалити абсолютно все волосся.



Після першого ж сеансу волоски стають не такими жорсткими. До того ж потрібно враховувати індивідуальні особливості людини. Наприклад, кількість процедур можна регулювати залежно від типу та структури волосся. Якщо брати до уваги середні показники, щоб повністю позбутись волосся потрібно 5 процедур. Між процедурами потрібно залишити певний проміжок часу, щоб почало рости волосся, яке лазер пропустив.



Між першою та другою процедурою зазвичай залишають 4-6 тижнів. А от між другою та третьою пропускають уже 8-10 тижнів. Перед кожним новим візитом до косметолога додається ще тиждень-два. В деяких випадках може знадобитись пройти корекцію через кілька років.





Плюси лазерної епіляції зони бікіні



Лазерна епіляція інтимної зони дозволяє позбутися небажаного волосся і практично не переживати, що воно знову буде вас турбувати. Серед переваг лазерної епіляції виділяють:



  • Лазер діє на доволі велику ділянку, що значно пришвидшує процес, знищуючи волосяні фолікули.

  • Лазерна обробка ефективна. Результат можна буде побачити практично одразу. Волосків стає значно менше, а ті що залишаються, робляться набагато тоншими.

  • Ніяких побічних ефектів. Це безпечний метод, який не вливає на шкіру, а руйнує саме волосяну фолікулу. Тому не залишається рубців або інших пошкоджень.

  • Це безболісно. Більшість людей, які проходили епіляцію, відчувають лише тепло, коли на шкіру потрапляє лазер.

  • Відсутність алергічних реакцій. Послугу можуть отримати навіть люди, які страждають від різноманітних алергічних реакцій, на відміну від шугарінгу або воскової епіляції.

До того ж, щоб процедура приносила ще менше дискомфорту, ділянку шкіри яку будуть піддавати впливу лазера, обробляють спеціальним засобом, який дає незначну анестезію. А після лазеру шкіру обробляють протизапальним засобом.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?