flagФигура
ornament-full-title

Офісний стиль: головні тренди жіночого одягу

ornament-full-title

Дрес-код на роботі може диктувати основні правила для формування базового гардеробу. Проте, незалежно від вимог та внутрішніх настанов керівництва, виглядати вишукано та доглянуто має кожна жінка. Розкажемо, як урізноманітнити сіру повсякденність свіжими та сонячними літніми аутфітами.



Офісний стиль: головні тренди жіночого одягу


Сучасні тенденції дозволяють комбінувати стилі, вносити особисті елементи в одяг для роботи. Особливо варто звернути увагу на модні ансамблі для літа. На зміну суворим діловим комплектам дизайнери рекомендують одягати легкі та стримані сукні з тонких тканин, зручні льняні костюми, повітряні блузки та навіть шорти. Саме такі ознаки притаманні одягу Oui.



Стилісти наголошують: щоб мати неперевершений вигляд, достатньо підібрати базові елементи для офісу та правильно їх поєднувати. Дорогий та модний образ можна створити з простої та комфортної спідниці, блузи, жакету, сукні. Також жіночу шафу слід формувати з якісних речей, які приємно носити протягом дня.



Розглянемо приклад вдалого наповнення гардероба:



  1. Сукня. Сучасне плаття легко підкреслить струнку дівочу постать, скорегує виразні форми силуету. Літні брендові моделі відрізняються оригінальністю форм та привабливим декором. На літо 2022 в попиті сукні прямого фасону та моделі вільного крою. Особливого шарму додасть смілива форма декольте – V-образний виріз з тонким коміром, інколи доповнений драпіруванням або ґудзиками. Трендові сукні здивують приємними літніми барвами – синій, зелений, рожевий, білий.

  2. Костюм. Для важливої зустрічі, переговорів чи офіційного робочого візиту пропонуємо стримані костюми нейтральних кольорів. Проте, щоб почуватися зручно в літню спеку, краще носити презентабельні комплекти з тонкої натуральної тканини. Фасон костюмів стилісти також пропонують різноманітний – актуальні не лише класичні костюми з брюками, але і яскраві моделі з довгим жакетом.

  3. Блуза. Базовий елемент для повсякденного образу в офіс. Легка шовкова блузка стане сміливим та яскравим акцентом літнього образу. Носити таку сорочку можна з улюбленими спідницями, штанами. Зазначимо, що літні моделі декоровані різнокольоровими квітковими принтами та узорами. А якщо надаєте перевагу однотонним моделям, слід замовити елегантні новинки Oui з вирізом та коміром.

  4. Спідниця. Для літніх образів в офіс характерні свобода та легкість. Тому, варто спробувати дихаючі молодіжні спідниці міді з тонкої бавовни. Трапецієвидний крій такого одягу ідеально підходить для всіх типів фігури та гармонійно поєднується з трендовою подовженою сорочкою. Кольорова палітра також широка – модниці носять білі, зелені, сині спідниці. В пригоді стане також довга спідниця з вабливими розрізами збоку.

  5. Бермуди. Для літнього ансамблю на роботу чудово підійдуть сучасні широкі шорти – бермуди. Такий різновид жіночого одягу водночас підкреслить тендітну фігуру леді та продемонструє своєрідний смак. Носити їх варто з сорочками, прикрашеними дрібним малюнком або вишивкою.





Підкреслити вашу індивідуальність за допомогою одягу Oui просто. Всі актуальні новинки є на сайті. Тому оновити гардероб для роботи, не витрачаючи дорогоцінний час, можна онлайн, оформивши замовлення з дому.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?