flagФигура
ornament-full-title

Як вибрати жіночу піжаму для сну

ornament-full-title

Через велику кількість квітів і фасонів сучасній дівчині часто важко визначитися з вибором піжами. При цьому слід пам'ятати, що піжаму можна використовувати не тільки для сну, але і в якості домашнього одягу, в який хочеться одягтися після довгого важкого дня. Яку піжаму вибрати та як не пошкодувати про покупку – допоможемо розібратися у цій статті. Замовити гарні піжаму жіночу у Запоріжжі ви можете тут https://afrodita.zp.ua/odezhda-dlja-doma.



Як вибрати жіночу піжаму для сну


ЯК ВИБРАТИ ПІЖАМУ?



Одяг для сну зручно вибирати за двома критеріями: практичним та естетичним.



Практичний:



  1. Насамперед зверніть увагу на матеріал, з якого пошита піжама. Для щоденного носіння підійдуть трикотажні комплекти - вони ідеальні не тільки для комфортного сну, але і для використання як повсякденний одяг. У холодну пору року справжнім порятунком стануть піжами з флісу чи велюру. Піжами з вовни та акрилу теж добре утримують тепло, але через свою фактуру можуть завдавати дискомфорту та викликати алергію.

  2. Піжаму виключно для сну краще вибирати без застібок, гудзиків та блискавок.

  3. Під час огляду піжами у магазині перевірте шви. Вони повинні бути м'якими, інакше спати в такій піжамі буде некомфортно. Приділіть увагу швам, коли вибираєте піжаму з шовку – вони мають бути якісно оброблені, щоб шовк не розповзався.

  4. Піжама не повинна обмежувати рухи під час сну. Купуйте нічний костюм на один або два розміри більше. Якщо вже при примірці ви відчуваєте дискомфорт - сміливо відмовляйтеся від покупки.

Естетичний:



  1. Піжама може бути не тільки практичною і затишною, а й еротичною. У такому випадку потрібно віддати перевагу моделям з віскози, шовку або атласу. Міні-шорти та топ з мереживними вставками підкреслять переваги фігури, але спати в такій піжамі буде не дуже зручно.

  2. Без надмірної скромності визначте вашу комплекцію. Повним жінкам високого зросту підійдуть класичні піжами з вертикальними смужками. Стройним – величезний вибір піжам від комплектів із шортиками та маєчкою до розкішних піжів із шовку.

  3. Не завжди практично підбирати колір піжами під постільну білизну або колір вашого волосся. Слід дослухатися порад психологів про вплив кольору на настрій. Заспокійливу дію мають синій, зелений і рожевий кольори. Крім того, рожевий налаштовує на романтичність, це колір кохання та чуттєвості. Чорний не завжди означає негатив, але застосовуйте його обережно в залежності від настрою. Якщо ви сильно втомилися і день був сповнений неприємностей, піжама чорного кольору лише погіршить ситуацію. Піжама класичного білого кольору, як запевняють психологи, подарує вам відчуття свободи і спокою.





Існує ще один незвичайний стиль піжами, який прийшов з Японії і дуже швидко прижився в Росії – кігурумі. Вона шиється з яскравих м'яких тканин у вигляді тварин із мультфільмів. Така піжама підійде не лише маленьким дівчаткам – сміливі веселі дівчата виглядатимуть у ній не менш симпатично. Крім того, кігурумі дуже зручні - їх люблять за вільний крій, глибокий каптур і декор, що повторює характерні риси тварин: хвіст, вушка, хутро або пір'я. Кігурумі стане чудовим подарунком як піжами, так і домашнього костюма замість традиційного халата.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?