flagЗдоровье
ornament-full-title

Де здати генетичний аналіз крові у Києві при вагітності?

ornament-full-title

Кожна сім'я мріє про народження здорової дитини. Однак, не всім чоловікам і жінкам вдається стати батьками на тлі поширення такого захворювання, як безпліддя.


Якщо проблеми з зачаттям виникають унаслідок порушень фертильності у жінки, мова йде про жіноче безпліддя. Приблизно у половині випадків ненастання вагітності пов'язано зі збоями у роботі репродуктивної системи чоловіка.


Досить часто останнім часом у вагітних жінок виникають ускладнення вже під час вагітності. Стрімко зростає число вроджених вад у новонароджених. Причин тому може бути безліч. Одна з них - генетичні захворювання.


Для діагностики генетичних патологій застосовуються спеціальні генетичні тести. Здати генетичні аналізи ви можете у "Медичному центрі ІГР" і лабораторії ІГР ЛАБ. Тільки у нас високоточна генетична діагностика, найсучасніше обладнання, досвідчені лікарі-лаборанти.


Генетичні порушення, як причина безпліддя у чоловіків та жінок


Досить часто безпліддя і інші ускладнення у вагітних пов'язані з генетичними мутаціями. Останні передаються у спадок або виникають протягом життя при впливі різних несприятливих факторів (шкідливого виробництва, поганної екології і т.п.).


Визначити генетичні відхилення від норми, а також ризики безпліддя на тлі генетичних порушень, допомагають генетичні тести. З їх допомогою вдається визначити наявність мутацій, які можуть негативно позначатися на фертильності і впливати на перебіг вагітності, розвиток вроджених патологій і т.п.





Як і де здати генетичний аналіз у Києві?


Щоб виконати дослідження, жінка здає будь-який біологічний матеріал, в якому міститься ДНК. У більшості випадків матеріалом для дослідження виступає венозна кров людини. З зразків біологічного матеріалу лікар-генетик виділяє ланцюжки ДНК, які в подальшому вивчаюстья під спеціальним мікроскопом з високим розширенням.


Аналіз дозволяє оцінити стан окремих генетичних маркерів, які мають безпосереднє відношення до роботи репродуктивної системи: визначає здатність до зачаття, виношування, народження дитини.


Щоб пройти генетичну діагностику на етапі планування вагітності або під час вагітності, досить звернутися до "Медичного центру ІГР" (Київ, пр. Перемоги 121-Б) і лабораторію ІГР ЛАБ. Тільки у нас комфортні умови, доступні ціни та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.


У разі необхідності, генетики медичного центру проводять розшифровку результатів аналізу і дають рекомендації з приводу планування, збереження вагітності, мінімізації ризиків.


Основні показання для проведення генетичних аналізів (тестів) під час вагітності


Неінвазивна генетична діагностика (аналізи) у вагітних проводяться переважно за показаннями, за рекомендацією гінеколога або генетика. Тепер виявити синдром Дауна та інші серйозні відхилення від норми можна без інвазивних аналізів. Ще десять-п'ятнадцять років тому для визначення генетичних аномалій використовувалися інвазивні аналізи. Доводилося проколювати плодовий міхур, брати зразки пуповинної крові або навколоплідної рідини, що створювало певні загрози та ризики як для вагітної, так і плода. У багатьох випадках після інвазивної діагностики відбувалося переривання вагітності або виникали різні ускладнення. Неінвазивна ДНК-діагностика не пов'язана з ризиками для здоров'я жінки і майбутньої дитини, так як не передбачає вплив на плід і навколоплідні структури.


Оцінка генома плоду визначається шляхом виділення ДНК плоду з крові вагітної. Неінвазивна ДНК діагностика плоду проводиться, починаючи з 6-7 тижня вагітності. Починаючи з 9-10 тижні вагітності точність методу досягає 98-99%.


В обов'язковому порядку пройти генетичні тести (аналізи) у Києві, зі списком яких можете ознайомитися за посиланням https://igr.com.ua/ua/prices/genetics, слід у наступному випадку:


  • Вік вагітної старше 35 років, а батька - старше 40 років.

  • Наявність у сім'ї дитини з вродженими патологіями.

  • Діагностовані у одного або обох батьків хромосомні порушення.

  • Наявність у близьких родичів одного або обох партнерів генетичних захворювань.

  • Випадки завмерлих вагітностей, викидні або мертвонароджені діти в анамнезі.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?