flagДом
ornament-full-title

Потенційна шкода від зволожувачів повітря та їх правильне використання

ornament-full-title

У Тернополі помірно-вологий клімат, досить комфортний для більшості людей. Проте рівень нерівномірний протягом року. Все одно повітря у приміщенні потребує додаткового зволоження спеціальними приладами. Але не всі використовують їх правильно. І це не тільки не покращує ситуацію, але й шкодить здоров’ю. Щоб цього уникнути, дотримуйтесь наступних порад.



Потенційна шкода від зволожувачів повітря та їх правильне використання


Як можуть зашкодити зволожувачі повітря



Приємні відчуття від роботи приладу можуть зіпсувати наступні речі, якщо не дотримуватися інструкцій:



  • Надмірне зволоження. Таке повітря може бути більш небезпечним, ніж сухе. Якщо вологість у кімнаті більше 80%, відкладається слиз у дихальних шляхах, що є ідеальною умовою для розмноження бактерій. Діти особливо це відчувають і починають частіше хворіти.

  • Термічні опіки. Якщо прилад працює за принципом теплового випаровування, варто уберегтися від гарячого потоку повітря. Ставити на ніч близько ліжка зволожувач також небезпечно.

  • Білий наліт. Якщо використовувати неочищену воду, в якій розчинені мінеральні солі, їх часточки будуть осідати на всіх поверхнях кімнати. Це і виглядає як білий наліт, якого важко позбутися.

  • Вплив на легені. Ультразвукові зволожувачі генерують туман із дуже дрібними краплями води. Вдихати аерозоль не рекомендовано дітям до 4 років.

  • Розповсюдження мікробів. Якщо не доглядати за приладом, він стане місцем комфортного розмноження хвороботворних бактерій.

Так прилади виглядають скоріше небезпечними, ніж корисними. Дотримуйтеся правил використання, підбирайте прилад за площею приміщення, і зволожувачі повітря у Тернополі будуть корисними для вашої дихальної системи, навіть якщо ви живете прямо біля ставу. Адже сухість ще небезпечніша.



Як користуватися зволожувачем правильно



Щоб уникнути шкідливого впливу, користуйтеся такими порадами:



  • Підбирайте зволожувач під площу кімнати. Не обирайте надто потужні прилади, бо повітря стане заважким для легень.

  • Знайдіть зручне місце встановлення. Поставте на такому рівні, щоб дитина не змогла дотягнутися та обпектися. Нехай прилад знаходиться у протилежному боці від ліжка, а не біля нього.

  • Заливайте дистильовану воду. Уникніть утворення білого нальоту – не заповнюйте ємність з-під крану.

  • Регулярно обслуговуйте. Чистіть зволожувач згідно інструкції, щоб уникнути розповсюдження бактерій.

В цьому випадку прилад буде корисним для здорового теплообміну, сяючої шкіри та зниження ризику респіраторних хвороб. Піклуйтеся про здоров’я родини кожного дня за допомогою сучасної техніки – замовляйте на сайті Allo у Тернополі та отримуйте у найближчому магазині чи доставкою. Обирайте не тільки по основній функції – звертайте увагу і на додаткові можливості. Ароматизація, іонізація, вентиляція – все це зробить користування приємнішим!

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?