flagИнтерьер
ornament-full-title

Як вибрати паркетну дошку у Львові?

ornament-full-title

Паркетна паркетна дошка у Львові - сучасна інтерпретація добре знайомого штучного паркету, яка практично не має мінусів і відрізняється всіма перевагами аналогічних матеріалів останнього покоління.



Як вибрати паркетну дошку у Львові?


Що являє собою паркетна дошка



Паркетна дошка - це тришарова конструкція, що складається з верхнього шару - натуральної деревини, середнього - з волокон дешевших хвойних порід і самого нижнього - з фанери. Завдяки тому, що всі шари розташовуються перпендикулярно попередньому, панель має підвищену міцність і оптимальним рівнем жорсткості. Паркетні дошки використовують як для настилу покриття підлоги в квартирах і приватних будинках, так і для монтажу в громадських закладах з підвищеною естетичною навантаженням, наприклад, в залах для проведення конференцій.



Переваги паркетної дошки



  1. Естетичність. Матеріал імітує натуральний паркет і відрізняється оригінальним малюнком, приємною текстурою, теплотою і затишком натуральної деревини. Помпезний і святковий варіант «на кожен день», який служить вірою і правдою своїм власникам півсотні років.

  2. Довговічність. Завдяки продуманій технології виробництва паркетна дошка має дивну довговічністю і надійністю. Не дарма матеріал використовують для облаштування місць з високим експлуатаційним навантаженням, а виробники обіцяють термін служби паркету не менше п'ятдесяти років.

  3. Звукопоглинання. Матеріал не накопичує статичну електрику, володіє завидною звукопоглощением, дуже легко монтується завдяки спеціальній замкової системі.

  4. Оптимальна вартість. Вартість цього унікального матеріалу на порядок дешевше, ніж штучний паркет.

  5. Натуральність. Паркетну дошку можна назвати натуральним природним матеріалом. У виробництві дошки використовуються тільки безпечні і екологічні клеї, лаки, і, звичайно, дерево.





Яка деревина використовується



Для створення паркетної дошки можуть використовуватися різні породи деревини, які відрізняються як за вартістю, так і за своїми технічними характеристиками.



Найвища щільність і стабільність у дуба. На жаль, матеріал володіє не тільки практично «алмазної» надійністю, але і високою вартістю, тому доступний лише одиницям. Екзотичні види деревини - ятоба, мербау також нечасто є гостями в облаштуванні житлового простору за рахунок своєї високої вартості. А ось береза ​​має середні експлуатаційні характеристики і доступний ціновий діапазон. В одну категорію з березою можна віднести європейський клен, бук і ясен.



Паркетна дошка - це оптимальне поєднання ціни та якості, краси і стилю. Матеріал ніколи не вийде з моди, буде довгі роки радувати своєю красою і вишуканістю, стане авторським акцентом у Вашій вітальні, фойє або спальні.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?