flagНогти
ornament-full-title

Як вибрати жорсткість пилки для нігтів

ornament-full-title

Пилка для нігтів – незамінний манікюрний інструмент для кожної дівчини, а не лише для майстра манікюру. Вона виконує відразу кілька функцій: пилкою можна прибрати довжину нігтьової пластини, надати форму нігтям, відполірувати їх до блиску, підняти лусочки нігтя для покращення зчеплення між штучним покриттям та нігтем.



Але при виборі такого простого, на перший погляд, інструменту виникає відразу кілька запитань:



  • з якого матеріалу краще вибрати пилочку?

  • що таке абразивність та грити? Про що вони говорять?

  • форма пилок. Навіщо і яка призначена?

Що ж, давайте розбиратись разом з онлайн бьюті-порталом Пилочка.



Як вибрати жорсткість пилки для нігтів


Види пилок по матеріалу



Перше, з чим ми стикаємося при виборі пилочки для нігтів - це матеріал, з якого вона виготовлена.



Одноразові пилки



Такі пилки виготовлені з пінопласту або багатошарового картону. Зверху покриті найдрібнішою тефлоновою, кварцовою або гранітною крихтою. Одноразові пилки – ідеальний варіант для майстрів манікюру, салонів краси. З назви стає зрозуміло, що їх можна використовувати лише один раз. На крайній випадок можна мати окрему пилку для кожного клієнта. Такі пилки не підлягають мийці та стерилізації, від вологи та високої температури вони псуються. Але вони мають низьку вартість, тому одноразове використання цілком виправдане.



Металеві пилки



Надійні, універсальні, довговічні. Такі пилки можна використовувати протягом кількох років. Через низьку вартість і довгий термін служби цей вид пилок не втрачає популярності вже протягом кількох десятиліть. Однак фахівці не рекомендують ними працювати на натуральній нігтьовій пластині, особливо якщо вона шарується і ламка. Від цього нігті можуть розшаровуватися ще більше. Для чого використовують металеві пилки? Для роботи з товстими нігтями у педикюрі, а також для корекції форми та довжини нарощених нігтів.



Скляні пилки



Скляні пилки дозволяють дбайливо та акуратно прибрати довжину нігтьової пластини, надати необхідну форму і не боятися, що в майбутньому нігті почнуть розшаровуватися. Вони абсолютно безпечні для натуральних нігтів. Скляні пилки стійкі до високих температур, тому їх можна стерилізувати у сухожарі. При використанні будьте обережні, не кидайте таку пилочку, інакше вона може розбитися.



Керамічні пилки



Ідеальний варіант для тонких, ламких і нігтьових пластин, що розшаровуються. Такі пилки досить м'які, не дають розшаровуватися натуральним нігтям. Вони настільки акуратно вирівнюють вільний край нігтьової пластини, що їх навіть почали називати «цілими». Також цей вид пилок підходить для обробки шкіри навколо нігтів. А ось скоригувати ними форму нарощених нігтів навряд чи вдасться.





Пилки на дерев'яній основі



Пилки на дерев'яній основі призначені для педикюру. Основа жорстка, тому пилки не прогинаються. При цьому вони легкі та дуже зручні в роботі. Абразив тримається за рахунок клею. Такі пилки можна дезінфікувати, тому їх можна використовувати для індивідуального використання багато разів.



Лазерні пилки



Лазерні пилки - це новинка nail-індустрії, яка впевнено займає лідируючі позиції. Ці пилки виконують із пластику або металу. На них роблять отвори у вигляді візерунка з алмазним напиленням, яке наносять лазером. Лазерні пилки добре «запечатують» краї нігтьової пластини, тим самим не дозволяючи їй розшаровуватися.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?